Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Katrineholms SK FK KSK Futsal

Följ

KSK Futsal

Följ oss för uppdateringar
Följ
Katrineholms SK FK
Fotboll
KSK Futsal
Tabell
Lag M V O F P
1 KSK 2 1 0 1 3
2 Katrineholm City 2 1 0 1 3

Match

KSK

1 - 6
Valla Idrottshall
28 oktober 2020
18:30

Katrineholm City

Referat

Referat: KSK - Katrineholm City

Efter vår lite överraskande 6-1 seger mot City var det lite spännande att se hur reaktionen skulle bli nu när det var dags för returmöte. När domaren blåste i sin pipa så var det i alla fall klart att motståndarna hade höjt sig både ett och två snäpp. Det var mer fokuserat och betydligt mer strukturerat från deras sida denna gång. Detta innebar att de enkla bolltappen från deras sida blev betydligt färre och det ställde högre krav på oss att vara lika exakta i försvarsspelet som förra matchen men det var tyvärr inte riktigt så.

Efter 3:15 är det just en sådan situation där det är vi som missar ett pass och alla jobbar tillbaka så bra de kan men när man är på väg fram är man sårbar och inte tillräcklig bra positionerade och de sätter ledningsbollen. Resten av halvleken är ett ställningskrig och vi skapar nog fler bra målchanser än vi gjorde förra matchen men nu är vi lite för svaga i avslutningssituationerna och får inte in bollen. City har också stora chanser och strax före halvtid gör de 2-0.
Till andra är vi fast beslutna att ge det en chans men tyvärr är inledningen av andra inte lyckad. Missad passning, katastrofbyte (där vi iof trodde att det var vår frispark), långskott och så är det 0-5. Vi visar dock bra moral och håller ihop det därefter och inga enkla bollar rullar in men de gör även 0-6 innan vi får göra dagens sista och snyggaste mål då Karja som keeper kliver upp och bryter och fortsätter kontringen och spelar fram Lundblad som med en känslig lyftning på första touchen lobbar över Citys målvakt.

Vi kommer inte riktigt upp i den nivån vi behöver. Lite för svag rörelse i anfallsspelet gör att för lite händer. Vi är inte exakta i försvarsspelet som krävs mot riktigt bra lag. Vi har vid flera tillfällen svårt att täppa till deras uppspel på forward och sedan sidledsrörelsen med nytt väggspel. Det hände många gånger och gav många målchanser där några blev mål och andra fick Karja göra fina räddningar. Vi ska dock förstås inte hänga läpp allt för mycket utan detta vara bra träningsmatcher att få. Det står 1-1 i matcher mot City och 7-7- som nu får avgöras i februari. Vi får inte heller glömma att City gör en riktigt bra insats där de har ett bra kombinationsspel och några enskilt väldigt duktiga spelare som skapar mer utrymme för andra. När de nu fick spela i ledning istället för underläge växer självförtroendet och de gör många bra saker som gör det jobbigt för oss och idag är vi lite för svaga i försvarsspelet för att klara av.

Vi har ju ännu inte genomfört mer än ett träningspass så det är klart att det måste finnas saker att förbättra vilket vi får göra och se till att vara på tå på fredag då det är dags för seriepremiär mot Stjänhov på hemmaplan.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Johannes Lundblad 1 1 0 0 0 1
Albert Karjalainen 1 0 0 0 0 0
Anton Bago 1 0 0 0 0 0
David Mellqvist 1 0 0 0 0 0
Jaison Murad 1 0 0 0 0 0
Jakob Ivarsson 1 0 0 0 0 0
Kim Ekberg 1 0 0 0 0 0
Linus Hurtig 1 0 0 0 0 0
Mohamed Abukar 1 0 0 0 0 0
Mohamed Ahmed Hashi 1 0 0 0 0 0
Noak Hurtig 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Albert Karjalainen 1 0 1 0 0 0 0 1
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 18 okt 2020, 15:00 KSK - Katrineholm City 6 - 1